Ο Όμιλος Εταιριών Γ. ΚΑΠΝΙΔΗΣ αποτελεί εξέλιξη της εταιρίας Γ. ΚΑΠΝΙΔΗΣ ΟΕ που ιδρύθηκε το 1986 από τον κο Γιώργο Καπνίδη στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με έδρα το Κοκκινόχωμα Καβάλας , με σκοπό τις εισαγωγές και το εμπόριο.

Στον όμιλό μας η πολυετής επιχειρηματική πείρα της οικογένειας Καπνίδη συνδυάζεται αρμονικά με την δυναμική της νέας γενιάς προσωπικού ώστε να προσφέρονται καινοτόμες , άρτιες , αξιόπιστες λύσεις και προϊόντα.

Η αναπτυξιακή πορεία μας που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την άριστη εξυπηρέτηση, την συνέπεια, τον σεβασμό προς τους πελάτες μας και η ποιότητα των προϊόντων μας, μας ανέδειξε και μας καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους και βιώσιμους ομίλους της Βορείου Ελλάδος.

 

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Οι κλάδοι δραστηριότητας του ομίλου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.

 

  1. ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

Ο όμιλός μας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, από εξοχικές κατοικίες μέχρι μόνιμες κατοικίες, αποθήκες, γκαράζ, κιόσκια, σάουνες, είδη κήπου και είδη εξοχής.

 

Τα ξύλινα σπίτια αποτελούν ένα όμορφο, καλαίσθητο, άνετο και ασφαλές περιβάλλον για να ζει κανείς. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι είτε μικρά, είτε μεγάλα τα ξύλινα σπίτια είναι μοναδικά εξαιτίας της ομορφιάς και της άνεσης που παρέχουν. Εμπιστευόμενοι λοιπόν την μακροχρόνια παράδοση και εμπειρία της Αμερικής, του Καναδά και της Φιλανδίας στην παραγωγή ξύλινων σπιτιών, δημιουργούμε το καινούριο σας σπίτι.

 

Σας παραθέτουμε κάποιους από τους λόγους για τους οποίους κάποιος ενδείκνυται να επιλέξει την κατασκευή μιας ξύλινης κατοικίας, σκεπτόμενος και λαμβάνοντας υπόψη την καλαισθησία, το επιβαλλόμενο την σημερινή εποχή οικολογικό πνεύμα καθώς και τα ασυγκρίτως μικρότερα οικονομικά μεγέθη.

 

Σας λέμε λοιπόν πως τα ξύλινα σπίτια:

 

1) Είναι οικολογικά

2) Είναι αντισεισμικά (η ελαφριά κατασκευή τους τα κάνει πιο σταθερά σε περίπτωση σεισμού)

3) Έχουν πολύ καλή θερμομόνωση, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κτίρια. Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη είναι ελάχιστη.

4) Αντέχουν σε περίπτωση φωτιάς και αυτό είναι αποτέλεσμα των μοναδικών υλικών που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία και την συντήρηση των ξύλων.

5) Είναι ηχομονωτικά

6) Θέλουν μικρή συντήρηση

7) Κατασκευάζονται γρήγορα, στα μέτρα σας και είναι πολύ οικονομικά.

 

  1. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

Ο Όμιλός μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με τις εισαγωγές και το εμπόριο αναλώσιμων για τουριστικές επιχειρήσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες.

Οι συλλογές των προϊόντων μας είναι εμπνευσμένες από την φύση και τις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών. Έχουν άριστη ποιότητα , υψηλή αισθητική και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όλα τα προϊόντα μας περιέχουν ουσίες που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και κυρίως φυσικά ενεργά συστατικά. Το 95% της παραγωγής είναι φυσικής προέλευσης, έχουν 0% PARABENS και ουδέτερο PH.

Ακόμη και οι πιο απαιτητικές ξενοδοχειακές μονάδες , οι οποίες ψάχνουν κάτι μοναδικό, είναι σίγουρο ότι θα το βρουν στις συλλογές των προϊόντων μας.

 

 

  1. AROMA

 

Ο Όμιλός μας τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με τις εισαγωγές και το εμπόριο των προϊόντων AROMA που απευθύνονται σε Mini Market και Super Market .

Τα προϊόντα AROMA είναι άριστης ποιότητας , υψηλής αισθητικής και συμβάλουν στην υγεία και την ομορφιά των καταναλωτών μας. Αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα , περιέχουν ουσίες που έχουν επιλεγεί προσεκτικά και κυρίως συστατικά φυσικής προέλευσης.

Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων , στοματικής περιποίησης, περιποίησης σώματος , καλλυντικής περιποίησης, περιποίησης μαλλιών και απορρυπαντικών. Προϊόντα που απευθύνονται σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Σε ανθρώπους που σέβονται και φροντίζουν τον εαυτό τους, το σώμα τους, την επιδερμίδα, τα μαλλιά τους.

 

 

 

  1. ΕΙΔΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 

Ο Όμιλός μας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από εναλλακτικές μορφές θέρμανσης ξύλου και pellet.

Υψηλής ποιότητας είδη θέρμανσης από λέβητες pellet, σόμπες pellet, ξυλολέβητες, σόμπες ξύλου και τζάκια ενεργειακά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

 

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

 

Το όραμά μας είναι ο Όμιλος να κυριαρχήσει στη εγχώρια και διεθνή αγορά ως η επιχειρηματική δύναμη με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και εργαζόμενους.

Για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα προσπαθούμε με κάθε μέσο να πετυχαίνουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως βάση για την εξέλιξή μας:

 

  • Να προσφέρουμε αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα με έμφαση στην έρευνα , την εξειδίκευση και την ανάπτυξη.

  • Να διαμορφώνουμε το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους , ένα πρότυπο οργάνωσης, συνεργασίας και προσωπικής εξέλιξης για τον κάθε συνεργάτη μας.

  • Να ενισχύουμε ένα υγιές επιχειρηματικό πνεύμα.

  • Να δημιουργούμε ένα γόνιμο επιχειρηματικό έδαφος με σεβαστό στους όρους της αγοράς, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.